Brandweer voor vrijheid staat pal achter de boeren. Vrijheid betekend niets als een overheid je passie, land, dieren, huis en haard, kortom je leven van je afgepakt.

Dit Kabinet is absoluut geen vertegenwoordiging meer van het Nederlandse Volk, de peilingen zijn overduidelijk. Er is geen vertrouwen meer in dit Kabinet en hun waanzinnige afbraakbeleid. Onze boeren staan al eeuwen voor onze voedselvoorziening en dat is heilig. Onze boeren zijn de beste, efficienste en schoonste van de wereld.

Ons cultureel erfgoed. Een belangrijk onderdeel van onze welvaart. De grens is bereikt en dit kabinet staat op het punt om er volledig overheen te walsen. De modellen kloppen aantoonbaar niet met de werkelijkheid. Een inmiddels maar al te bekend fenomeen, en het begint te lijken op een patroon. Brandweer voor vrijheid steunt de acties en zal deze blijven steunen tot de waanzinnige plannen volledig van tafel zijn en dit Kabinet zijn koffers pakt en met de noorderzon verdwijnt. Genoeg is genoeg handen af van onze boeren, handen af van ons eten.

Bij vragen kun je contact opnemen via info@brandweervoorvrijheid.nl