Ons kabinet wankelt. Uit de documenten die openbaar gemaakt zijn naar aanleiding van een WOB (wet openbaar bestuur) verzoek is gebleken dat het miniserie van VWS adviezen van het OMT heeft aangepast en belangrijke informatie heeft achter gehouden. De onafhankelijkheid van het OMT en het RIVM staan ter discussie.

Versoepelingen worden als ‘worst’ voor de neus gehouden en binnenskamers werd over steun onderhandeld voor het CTB (Corona Toegangs Bewijs) i.p.v. overtuigd met feiten en gedegen onderzoek.

Dit is slechts het begin. De deksel van de beerput staat op een kiertje. Er komt een parlementaire enquête, dat staat vast. Het is inmiddels duidelijk dat dit kabinet met alle macht wil vasthouden aan de QR-toegangspas. Nu 2G succesvol gekeerd lijkt te zijn ligt de focus van dit kabinet op de digitale ID. Deze wens komt vanuit Europa en de QR toegangspas lijkt hiervoor de springplank. Zou dat de reden zijn dat het kabinet ten koste van alles aan het CTB blijft vasthouden? Nooit zullen wij onze vrijheid voorwaardelijk laten maken.

Overal in de wereld staan mensen samen op tegen het onrecht. Wij kennen de beelden uit Ottawa waar nu een ware revolutie gaande is, de navolging die dit krijgt in Amerika en de rest van de wereld, de drums in Oostenrijk en de Europese demonstraties in Brussel! Een bewijs dat het Volk de werkelijke macht heeft. Een bewijs dat samenhorigheid, verbinding en compassie enorm krachtig zijn.

Wij zijn trots dat ook vele van ons samenhorigheid, compassie en verbinding hebben getoond tijdens de demonstratie in Rotterdam; iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen! Het was een fantastische dag en de rode truien hebben een zeer goede indruk gemaakt. Zelf de politie heeft complimenten gegeven voor onze aanwezigheid. Een belangrijk signaal vanuit de politie waarmee zij aangeven dat zij blij zijn met onze aanwezigheid en misschien ook wel met onze boodschap.

Het herwinnen van onze vrijheid vergt een lange adem. En vooral dat we ons niet laten afleiden van wat werkelijk gaande is, naast al het andere nieuws dat onze aandacht vraagt. Het is zaak om alert te blijven en onze collega’s, vrienden, kennissen en elkaar vast te pakken en mee te nemen naar een nieuwe samenleving. Een samenleving waarin iedereen onvoorwaardelijk vrij is. Waar wij verbonden zijn met elkaar en met compassie zelf een samenleving vormgeven.

Dit begint bij samenkomen en ons uitspreken op demonstraties. Maar ook op social media, op verjaardagen, op straat en op school. Leer je kinderen en wat vrijheid is.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij samen als onderdeel van het Volk het verschil gaan maken. Succes en tot de volgende samenkomst.

Bij vragen kun je contact opnemen via info@brandweervoorvrijheid.nl